Wat doen wij
     
Microsail is gespecialiseerd in artikelen voor de watersport, zowel voor bedrijven als particulier. Ook hebben wij een breed aanbod in coatings (verf producten) voor Marine toepassingen, u zou hierbij kunnen denken aan: Amerlock, Sikkens en International, ook leveren wij allerlei gereedschap en accessoires voor het aan brengen van deze verven, u zou hierbij kunnen denken aan b.v. aan: Festo, Rupus, 3M etc. Bovendien geven wij u een persoonlijk en eerlijk advies voor het voorbereiden en aanbrengen van onze producten.  
Behalve coatings leveren wij een ruim assortiment andere producten voor de watersport, u zou hierbij kunnen denken aan: rubberboten en buitenboord motoren, rvs toepassingen, allerlei scheepselectro, motortechniek en onderhoud.

In onze webwinkel kunt u de informatie en prijzen vinden van onze meest populaire producten. Tevens kunt u het gelijk bestellen. Technisch informatie over de meeste producten kunt u vinden op de “links” pagina.

Natuurlijk staan er niet alle producten in onze webwinkel, wij zijn wekelijks bezig met het bijwerken van de winkel. Wanneer u niet kan vinden in de winkel wat u zoekt, bel ons even op en dan kunnen wij bespreken of het mogelijk is te leveren!
 
    • Wij geven graag persoonlijk advies bij onderhoud
• Diverse grote merken kunnen wij leveren
• Als wij weten waar u naar op zoek bent en wat u verwacht van het artikel dat u zoekt, kunnen wij onze diensten op uw wensen afstemmen.

     

 

Hier ziet u enkele voorbeelden van boten die met producten van Microsail worden bewerkt.